• Program


    Mesemorzsák - Grund Színház

    Mesemorzsák - Grund Színház

    Színház, játék és zene a gyerekek nyelvén!

    A Grund Színház programja

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 24. szombat, 10:30

    Ebben az improvizált meseelőadásban a Grund Színház színészei a gyerekek javaslatait inspirációként felhasználva ismert történeteket játszanak el — csak egy kicsit másképp. A szereplők más mesék hőseivel találkoznak, és olyan kalandokba keverednek, amelyek az eredeti történetekből kimaradtak. Titkos szerelmi szál szövődik Csipkerózsika és Gru között, a kis hableányt a fantasztikus Pókember menti meg Szörnyella de Frásztól, Piroska kibékül a farkassal, de ehhez azért a három kismalacnak is lesz egy-két szava… Kreatív mese és interaktív játék, élő zenei kísérettel 4–99 éves korú gyerekeknek — amelyben bármi megtörténhet.

    Mesélő: Andrew Hefler
    Színészek: Csobay Bence, Arany Brigitta, Biszak Áron, Lipka Péter, Boncsér Sára Luca


    5 éves kortól ajánlott

    Ajánlatunk


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

    Ajánló


    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016