• Program


    MESSIÁS.MA
    7

    MESSIÁS.MA

    A Reformáció emlékév keretében, Georg Friedrich Händel örökérvényű remekművéből, a Messiás című oratóriumból szcenírozott előadás készül.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. április 17. kedd, 19:00

    Az átdolgozás hagyományos és mai elektronikus hangszerekkel kombinált rockoratórikus passió, mely Messiás.ma címmel kerül bemutatásra.  A zene liturgikus, bibliai szövege új magyar fordításban kerül bemutatásra. Az alkotók és a különböző műfajokból érkező közreműködők célja, hogy a  Händel csodálatos oratóriumát a különböző zenei műfajok kedvelőinek, és minden korosztály számára élvezetessé tegyék, eljuttatva így a csodálatos mű üzenetét az előadás nézőihez. A barokk hangzást a világhírű Liszt Ferenc Kamarazenekar, valamint a nagy szakmai elismertségnek és közszeretetnek örvendő Új Liszt Ferenc Kamarakórus képviseli. Az oratórium klasszikus vonulatát a négy vezető szólista Rácz Rita (szoprán), Balogh Eszter (alt), Csengeri Attila (tenor), valamint Najbauer Lóránt(basszus) képviseli. A közreműködő gárdában olyan közismert szereplőket találunk, mint a rocklegenda Karácsony János James (LGT), vagy a musical színpadokról ismert Malek Andrea, Csuha Lajos, Földes Tamás, Makrai Pál. Az előadás közel száz művész részvételével jön létre, melyben a Fodor Zoltán, Harangozó Gyula-díjas koreográfus által vezetett Inversedance – Fodor Zoltán Társulat képviseli a színpadi mozgást és táncot. A produkció jelmeztervezője Horváth Kata, megálmodója, karmestere, zenei és művészeti vezetője Várkonyi Mátyás, Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, a Generál együttes vezetője, a Rock Színház alapító-igazgatója.

    Ajánlatunk


    A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Ajánló


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016