• Program


  Mester Dániel Trió

  Mester Dániel Trió

  Mester Dániel régóta dédelgetett álma, egy saját trió megalapítása a vírushelyzet okozta lecsendesedéssel, vissza- és előretekintéssel valósult meg. A fiatal magyar jazz-generáció két tehetséges zenészét, Cseh Péter gitárost és Richter Ambrus dobost hívta társul ebbe a zenei kalandjátékba.

  Mester Dániel Trió

  Közreműködik:
  Mester Dániel - tenorszaxofon, klarinét
  Cseh Péter - gitár
  Richter Ambrus - dob

  Mester Dániel bejárta a világot, hogy rátaláljon saját zenei világára, amelyben egyaránt megférnek Anatólia dallamai, az indonéz skálák és képzeletbeli magyar népdalok. A fúvószenész klasszikus klarinétosként kezdte zenei pályafutását, majd a jazz-szaxofon következett, felsőfokú tanulmányait Amszterdamban, a Conservatorium van Amsterdamban végezte, melynek kapcsán nemcsak alkalma volt a világ számos pontjára (Dél-Korea, Indonézia, Törökország, Brazília, Marokkó) eljutni fellépő művészként, de lehetősége nyílt a nyugati zenei tradíciókon kívüli zenei örökségek megismerésére is. Foglalkozott film-zeneszerzéssel, jelenleg pedig a török klasszikus- és népzene tanulmányozása jelent újabb inspirációt számára, melynek hatása visszaköszön saját szerzeményeiben is.

  Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
  Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
  Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

  Ajánló


  A Molière-művek immár állandó részei a Szabadtéri repertoárjának. 2021-ben a Scapin furfangjai című…

  A kultikus, világhírű regény titokzatos szereplői most a Víg színpadán is életre kelnek.…

  A látványos, több magyar várost megjárt, nagyszabású Hungarikum Gálakoncert az előadóművészet szemüvegén keresztül,…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016