• Program


    Mészáros Máté: Fény által

    Mészáros Máté: Fény által

    Mészáros Máté új bemutatójában évek óta tartó kutatását folytatja a testről, mint dinamikus tárgyról. A Trafó színháztermében a négy mozgó test és az állandóan változó, a szereplők által mozgatott fények hol megmutatnak, hol elrejtenek részleteket.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. november 25. szombat, 14:00

    Mészáros Máté: Fény által

    Az alulról, oldalról megvilágított táncosok, a nyitott, időtlen helyzetek teremtenek lehetőséget arra, hogy ezekből a részletekből a néző maga rakja össze a számára teljes egészet.

    A komplex, sokszor apró mozdulatokból álló koreográfia, a mozgó torzók, a fény által megvilágított, felbukkanó bőrfelületek, a részletek megfigyelésre, elmélyülésre, lecsendesedésre invitál. Mintha egy kicsit megállt volna az idő, mintha egy kiállítótérbe léptünk volna be, amelyben a szemlélődés módja, ideje ránk van bízva.

    Koreográfia: MÉSZÁROS Máté
    Előadók: HORVÁTH Nóra, MÉSZÁROS Máté, NAGY Emese, OLÁH Balázs
    Zene: GRYLLUS Ábris
    Fény: DÉZSI Katalin
    Operatőr, vágás: BARTHA Máté, KŐRÖSI Máté
    Producer: SÍN Művészeti Központ

    Támogatók: Nemzeti Kulturális Alap, Emberi Erőforrás Minisztériuma, Trafó Kortárs Művészetek Háza

    Ajánlatunk


    Szép nyári nap / Foltos farmerek az út mentén / Szép nyári nap / Sokan vándorolnak úgy, mint én – hangzik majd fel a Neoton Vándorének című slágere a Veres 1 Színház új előadásában Vecsésen 2024 nyarán a BÁKK előtti fő téren.

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    Ajánló


    Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

    A Vabadaba egy érzés. Pontosabban sokféle érzés. A szerelem 22 árnyalata, ami 22 dalban szólal meg mostantól. Geszti Péter új…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016