• Program


    MET 2021/2022 Aucoin: Eurüdiké

    MET 2021/2022 Aucoin: Eurüdiké

    Operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából, élőben, 165 perc, 2021
    angol nyelven, magyar felirattal

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. december 4. szombat, 19:00

    Rendező: Mary Zimmerman

    Librettó: Sarah Ruhl
    Vezényel: Yannick Nézet-Séguin
    Szereposztás: Erin Morley (Eurüdiké), Joshua Hopkins (Orfeusz), Jakub Józef Orliński (Orfeusz), Nathan Berg (Eurüdiké apja), Barry Banks (Hádész)

     

    A MET új produkciója

    Az antik mítosz Orpheuszról, aki a zene erejével próbálja megmenteni imádott Eurüdikéjét az alvilágból, kezdetektől fogva inspirálta az operaszerzőket. A feltörekvő amerikai zeneszerző, Matthew Aucoin ezt a hagyományt folytatja a 21. században, magával ragadóan megújítva a történetet, amely Eurüdiké szemszögéből gondolja újra az ismert mesét. A librettó Sarah Ruhl színművéből készült. A darabot Mary Zimmerman új színpadra állításában láthatjuk, Yannick Nézet-Séguin, a Met igazgatója vezényletével. Erin Morley énekli a címszerepet, Joshua Hopkins mint Orpheus, Jakub Józef Orliński mint Orpheus túlvilági alteregója lép elénk. A basszusbariton Nathan Berg Eurüdiké apját alakítja az alvilágban, a tenor Barry Banks pedig Hádészt.

    A 2021/22-es MET-évad további közvetítései itt érhetők el>>>

     

    Ajánlatunk


    Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016