• Program


  MÉZES-BÁBOS MESEFESZTIVÁL - Aranyszamár Színház: Póruljárt krampuszok

  MÉZES-BÁBOS MESEFESZTIVÁL - Aranyszamár Színház: Póruljárt krampuszok

  MÉZES-BÁBOS MESEFESZTIVÁL - Aranyszamár Színház: Póruljárt krampuszok

   több

  Póruljárt krampuszok

  Vidám, zenés mesejáték, meglepő fordulattal a végén.
  Már az elviselhetetlenségig rendetlen Krampuszlányok, Mánia és Hisztéria, újabb cselt eszel ki a Mikulás csomagjainak megszerzéséhez. Trükkös megoldáshoz folyamodnak, a varázsórákon tanultak és a gyerekek segítségével összetöpörítik a lelkiismeretesen dolgozó, csomagok kihordására felkért Sünpostást.
  A történet tovább bonyolódik, ugyanis a csomagok nem ajándékokat, hanem jóságbogáncsokat rejtenek….Maradjon titok hogy hogyan is oldódik meg a mese, az biztos, hogy a Mikulás megérkezik és minden gyermeknek hoz ajándékot:)

  Író: Gordon Agáta
  Tervező. Aranyszamár Színház
  Kivitelezők: Tímár Magdi, Érsek- Csanádi Gyöngyi, Krista Anita
  Szereplők
  Mánia: Érsek- Csanádi Gyöngyi
  Hiszti: Baranyai Anita
  Sünpostás: Mátyás Zoltán, Reitter Zsolt
  Mikulás: Mátyás Zoltán, Reitter Zsolt

  A MÉZES-BÁBOS MESEFESZTIVÁLRÓL

  3+1 Mikulásváró mesés nap, 7 Meseösvény
  21 Családi koncert és színház, 99 játék,
  777 míves portéka 1001 mézeskalácsház építés sztárvendégekkel
  A Magyar Mikulás Háza, Szarvas Örökbefogadás, Élő Jászol, MesePosta

  2018. december 6-9. között kerül megrendezésre Óbudán az ország legmesebelibb téli rendezvénye, a Mézes-Bábos Családi Mesefesztivál és Jótékonysági Mézeskalács meseváros építés. A fesztiválnak Óbuda legnagyobb rendezvényközpontja a Buda Gastro szórakoztató központ, a Csodák Palotája előtti sétatér és a Tündérkert Galéria ad otthont.
  A négy nap során az érdeklődő publikum a rengeteg mesés zenei és színházi élményen túl számos egyéni kreativitást fejlesztő kísérőprogram segítségével merítkezhet bele a mesék csodás birodalmába.

  A rendezvény leglátványosabb különleges közösségi interaktív játszótere a folyamatosan épülő Mézesbábos Mézeskalács Meseváros. A többszáz mézeskalácsból közösségi összefogással épült meseváros egyben jótékonysági esemény is, hiszen a házikók, mézeskalácsból épült mesejelenetek jótékonysági tombola árverésre kerülnek. A meseváros felépítéséhez egyénileg és közösségeknek is lehet csatlakozni, amire várjuk óvodák, iskolák jelentkezését. Az építésében mézeskalács készítő művészek és neves sztárvendégek és is részt vesznek családjaikkal. A befolyt összeget a Bethesda Gyermekkórház támogatására fordítjuk! A rendezvény háziasszonya Korzenszky Klára énekes, gyerekpszichológus és a KLÁRISOK zenekar.

  A Mikulás MeseHázban a Magyar Mikulás mesés dolgozószobájában várja reggeltől estig, négy napon keresztül, manóival és kedvenc krampuszijával a gyermekeket, kicsiket és nagyokat egyaránt!

  A meseszép színházterem nagyszínpadán egymást követik a jobbnál jobb gyerekkoncertek és interaktív meseszínházi előadások. Vendégünk lesz többek között Gryllus Vilmos, Szalóki Ági, a Magyar Népmese Színház, az Aranyszamár Bábszínház a Kolompos együttes az Aranyalma Páros, Endrődi Ági, Tarján Veronika a Veronaki Trióval és a most újjá alakult Kifli zenekar.
  A gyerkőcöket 7 próbás Meseösvénnyel, MesePostával, élő jászollal, az alkotni vágyókat Adventi Míves Műhellyel, Virágdíszek dekorációs műhellyel, viaszkép festéssel és Tündérkert építéssel várjuk.

  A Tündérkert Galéria és Közösségi térben bábszínházi produkciók, babás-mamás programok és Mesekuckó élő szavas mesemondással várja a legkisebbeket.

  December 6-án délután nyílik a Tündérkert Galériában neves meseillusztrátoraink legújabb téli kiállítása.
  A fölnőttekről sem feledkezünk meg. Esti mese poronddal, meseterápiás műhellyel, előadásokkal és koncertekkel várjuk Őket. Pénteken este a NKA támogatásával a HolddalaNap zenekar karácsonyi koncertjére hívjuk az érdeklődőket. 

  A TELEZSÁK KÉZMŰVES VÁSÁRTÉREN szebbnél szebb mesebeli portéka, mesekönyv és csodás karácsonyi ajándéktárgy várja új gazdáját!

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  A belépő a jegyen feltüntetett előadásra és a mesefesztivál minden kísérő programjára érvényes. A színházteremben helyfoglalás érkezési sorrendben. A Jegy.hu-n elővételben vásárolt belépőket a rendezvény napján a jegypénztárban karszalagra cseréljük.

  Jegyárak:
  Napijegy gyereknek (6 hónapostól – 14 évig):  1.500,- Ft/fő
  Napijegy felnőtteknek: 1.700,- Ft/fő
  Családi napijegy (2 gyermek + 2 felnőtt): 5.000,- Ft
  Csoportos jegy (10 főtől, 10 főnként 1 fő kísérő díjmentesen) intézményeknek: 1.200,- Ft/fő

   

  Ajánló


  Giuseppe Verdi: Az álarcosbál Opera három felvonásban, öt képben, olasz nyelven, magyar és…

  Szabó Magda – Egressy Zoltán: TÜNDÉR LALA zenés mesejáték két részben

  Orton olyan zseniális és sikeres volt, hogy azt már nem lehetett elviselni: a…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016