• Program


    Michael Ende: Momo - a Club Színház előadása
    5

    Michael Ende: Momo - a Club Színház előadása

    F16 József Attila Stúdiószínpad
    Esemény kezdése: 2022. 06. 05. (vasárnap) 19.00
    70 perc, szünet nélkül

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. június 5. vasárnap, 19:00

    Leírás: A Club Színház BarbekYou diákszínjátszó csoportjának előadása! Az előadás az Országos Diákszínjátszó Fesztiválon Arany minősítést szerzett!

    "A mesék, a formába öntött téridő nagy, csapkodó pántlikái, univerzumszerte virágoznak és széttekerednek az idők kezdete óta. És fejlődnek is. A leggyöngébbek elpusztulnak, a legerősebbek fennmaradnak és minden újrameséléskor továbbterebélyesednek… mesék átkacskaringózva és belengve a sötétséget.

    A mesék sablonokat vésnek be, elég mélyeket ahhoz, hogy az emberek kövessék őket, ugyan úgy, ahogyan a víz bizonyos útvonalakat követ lefelé a hegyoldalon. És minden alkalommal, amikor új szereplők járnak a mese ösvényén, a megszokás továbbmélyül.
    Ezért ismétli folyton magát a történelem. Így aztán ezer hős lopta el a tűzet az istenektől, bármi is legyen az. Ezer farkas falta fel a nagymamát, bárki is legyen az. Ezer és ezer királykisasszonyt csókoltak meg, főleg alvás közben. Milliónyi tudatlan szereplő haladt, tudtán kívül, végig a mese útjain.
    A meséket nem érdekli, ki vesz részt bennük. Csupán az számít, hogy a mese elmondódjon, hogy a történet megismétlődjön.
    Vagy ha jobban tetszik, gondolj rájuk ekképpen: A mese élősködő életforma, s elferdíti az életeket csakis magának a történetnek a szolgálatában. Egyszer volt, hol nem volt…

     

    Rendezete: Halász Tibor

    Szereplők: Abonyi Kincső; Bodor Réka; Dombóvári Zoé; Erdélyi Bíborka; Fazekas Zsófia; Gönczi-Kovács Eszter; Gyulai András; Hodosi Csanád; Horváth Barnabás; Nagy Angéla; Rostás Boglárka

     

    A program/előadás az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.

    Ajánlatunk


    Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

    Szőnyi Erzsébet A MAKRANCOS KIRÁLYLÁNY Gyermekopera két felvonásban, egy részben, magyar nyelven

    bohózat két felvonásban

    Ajánló


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016