• Program


    Micheller Myrtill – The Great American Swingbook

    Micheller Myrtill – The Great American Swingbook

    Hosszú évek után Micheller Myrtill újra a klasszikus jazz, a swingkorszak számára legkedvesebb dalaiból válogat egy csokorra valót, amelyben egy jazzkvartett kíséri majd, meglepetésvendégek közreműködésével.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 24. péntek, 19:30

    Számos jazzelőadó jelentetett már meg antológiát, amelyben legkedvesebb dalait válogatta össze egy témán, korszakon vagy műfajon belül, többek között Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Billie Holiday, Tony Bennett vagy Sarah Vaughan. Micheller Myrtill is előszeretettel válogatott dalokat, amelyek valamilyen módon mind a swinghez kötődnek. Az előadásban jazz sztenderdek, örökzöldek, Broadway-slágerek és hollywoodi filmek dalai csendülnek fel, felidézve a múlt század egy elegáns, vibráló vagy melankolikus, érzelmekben gazdag korszakát.

    Közreműködők:
    zongora - Balogh Zoltán
    gitár - Pintér Tibor
    nagybőgő - Fonay Tibor
    dob - Kaszás Péter

    Ajánlatunk


    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

    Ajánló


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016