• Program


    Miért lett R. úr ámokfutó?
    3

    Miért lett R. úr ámokfutó?

    R. úr a legjobb tudása szerint végzi a munkáját, és minden tőle telhetőt megtesz a családjáért. R. úr szeret nosztalgiázni a régi barátaival, szeret romantikus dalokat hallgatni a feleségével, és szívesen segít a fiának a tanulásban. R. úr igazán elégedett lehet az életével...

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 28. vasárnap, 17:00

    R. W. Fassbinder: Miért lett R. úr ámokfutó?
    KV Társulat előadása
    Az előadás hossza 1 óra 10 perc szünet nélkül.

    „R. úrnak van felesége és gyereke, a családjának van lakása és autója. R. úr a legjobb tudása szerint végzi a munkáját, és minden tőle telhetőt megtesz a családjáért. R. úr szeret nosztalgiázni a régi barátaival, szeret romantikus dalokat hallgatni a feleségével, és szívesen segít a fiának a tanulásban. R. úr igazán elégedett lehet az életével. Csak az a baj, hogy egyesek olykor nem engedik neki.” (Bíró Bence)

    A KVTársulat a független szféra egyik legrégebben (2007) alakult társulata, amelyet női alkotók alapítottak és vezetnek, és elsősorban nőket érintő témákat dolgoznak fel. Megalakulásuk óta 20 kortárs bemutató (ebből 15 kortárs magyar ősbemutató), hazai és nemzetközi fesztivál meghívások, 3 díjnyertes előadás (12Hét - Köznevelési Különdíj; Függésben - EMMI díj, Médeia - THEALTER Alkotói Különdíj) erőteljes társadalmi szerepvállalás, sokszínű repertoár, mobilitás és rugalmasság jellemzi munkájukat.

    Szereplők:
    Dankó István
    Stork Natasa
    Major Erik
    Urbanovits Krisztina
    Mátray László/Schmied Zoltán
    Száger Zsuzsa
    Messaoudi Emina
    Ördög Tamás

    Dramaturg: Bíró Bence
    Látvány: Schnábel Zita
    Rendező: Ördög Tamás

    Ajánlatunk


    Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    Ajánló


    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016