• Program


    MIMÓ ÉS CSIPEK AZ ERDŐBEN

    MIMÓ ÉS CSIPEK AZ ERDŐBEN

    villa.berek öko bábszínház

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. február 24. vasárnap, 11:00

    Kalandozz az erdőben a két környezettudatos mesehőssel, Mimóval és Csipekkel. Ismerd meg barátaikat, és tudd meg, ki képes még egy elromlott léghajót is megjavítani! A zenével, interaktív elemekkel gazdagított bábelőadás feledhetetlen élmény minden gyermek számára.

    Mimó és Csipek két bumfordi mesehős, akikkel könnyen azonosulnak a gyerekek. A kanárisárga és padlizsánlila figurák sokat kérdeznek, és persze mindenre kíváncsiak. Elsősorban természetesen a környezetükkel kapcsolatban. Barátaik (Berka, Cserke, Ficak, Kupacs, Mityó, Pemzli, Potyka) készséggel válaszolnak mindenre, miközben az is kiderül, hogy mennyi mindent tehetünk a mindennapokban Földünk védelmében.

    A bábelőadás számos izgalmas kalandot rejt a két főhősnek. Mimó és Csipek, akik Ficak kutyusukkal közösen ismerkednek az erdő lakóival, számtalan fura esettel szembesülnek sétájuk során. A megoldás nem nehéz, de előfordul, hogy a közönség segítségére is szükség van.

    Jegy | Elővételben február 14-ig 800 Ft, február 15-től 1000 Ft

    Ajánlatunk


    Egy fogadóban vagyunk, ahol a fogadósné miatt lakik ott egy gazdag és egy szegény gróf, egymással vetekednek a nő szerelméért. Mindketten megvetik a fiatalabb nőket, csak az érett asszonyt szeretik. Érkezik egy Lovag, aki semmire sem tartja a nőket. Mirandolinát felbosszantja ez a nőgyűlölet, és elhatározza, magába bolondítja a férfit. Ehhez segítségül vesz két állástalan színésznőt, hogy megtréfálja a grófokat és a lovagot, ezzel elindul az őrület.

    A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

    Ajánló


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016