• Program


  Mindenki megvan #Mozi.kert#

  Mindenki megvan #Mozi.kert#

  amerikai-olasz filmdráma, 100 perc, 2009. 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

  Rendező: Kirk Jones
  Rosie: Drew Barrymore
  Frank Goode: Robert De Niro
  Amy: Kate Beckinsale
  Robert: Sam Rockwell
   több

  Frank Goode egész életében keményen dolgozott egy huzalgyárban, hogy családjának mindent meg tudjon adni. Nyugdíjasként, felesége halála után, ébred rá, hogy túl kevés időt töltött gyerekeivel, így itt az ideje, hogy változtasson. Mivel gyermekei nem tudják őt meglátogatni, mert annyira lefoglalja őket a saját problémájuk, úgy dönt, hogy ő keresi fel őket…

  A MOZI.KERT látogatásának házirendje

   

  Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt kellemes, nyáresti kikapcsolódást ígérő filmvetítéseinkre szerdánként 21:00-tól a MOMkult belső, ligetes kertjében.

   

  A MOZI.KERTre érkezőket a vetítések kezdetét megelőző egy órában zene fogadja.

  Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vetítések regisztrációs jeggyel látogathatók, melynek díja 200 Ft. A megváltott jegyek nem válthatók vissza.

  Regisztrációs jegy váltható a momkult.jegy.hu oldalon, valamint a MOMkult jegypénztárában.

  Online és személyes jegyvásárlás esetén egy vásárló egy filmre max. 4 jegyet tud egyszerre váltani.

  A megváltott jeggyel a belső kertben található padokon, székeken, párnákon és a fűben foglalhatnak helyet. Jegyet mindig csak a soron következő aktuális és a rákövetkező filmre lehet megvásárolni.

  Rossz idő esetén a vetítés a színházteremben lesz megtartva.

  A faburkolatos kávézó teraszon található bútorok áthelyezése nem lehetséges, azok a MOM Café vendéglátóipari egységhez tartoznak, az ott fogyasztó vendégek számára vannak fenntartva.

  A MOZI.KERT-es vetítések napjain a MOM Café terasza 20:00 óráig vehető igénybe.  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016