• Program


    MINDENKI UTÁLJA JOHANT

    MINDENKI UTÁLJA JOHANT

    A Mindenki utálja Johant vérbeli skandináv fekete komédia sok humorral és érzelemmel.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. július 31. vasárnap, 18:00

    Mindenki utálja Johant / Alle hater Johan
    norvég vígjáték, 93 perc, 2022
    12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

    A magának való Johan egy csendes kisvárosában él, s egyetlen szenvedélyének, a robbantásnak hódol. A város lakói sosem fogadták be igazán a családját a közösségükbe, akik generációk óta műszaki robbantóként dolgoznak. Johan a robbantások mellett csak a lovát és a szomszéd lányt szereti. A lányt élete szerelmének tartja, de egymásra találásukat nehezíti, hogy tinédzser korukban véletlenül majdnem felrobbantotta őt. A teljes boldogság megtalálásában Johant folyamatosan hátráltatja, hogy kényszeresen felrobbant mindent és mindenkit, aki a környezetében tartózkodik. Kalandos élete és extrém munkája-hobbija abszurd és humoros helyzetek sorába sodorja a jószívű, de habókos férfit.

    A Mindenki utálja Johant film rendezője, Hallvar Witzø több skandináv film és sorozat készítésével szerzett magának ismertséget. A film főszereplője Pål Sverre Hagen olyan elismert skandináv filmekben és sorozatokban szerepelt, mint a Palackposta, az Időbevándorlók, Az eltűnés sorrendjében, de játszott a Hét nővér című sci-fiben is.

    Rendező: Hallvar Witzo

    Ajánlatunk


    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

    Ajánló


    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016