• Program


    mius / Lilly Among Clouds / Girls in Pearls / CAFe 2018

    mius / Lilly Among Clouds / Girls in Pearls / CAFe 2018

    Álmos Gergely, napjaink egyik legaktívabb, szüntelenül új utakat kereső producere legfrissebb audiovizuális élményét hozza el az A38 Hajó színpadára a mius és az Attaray Visual összefogásával.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. október 6. szombat, 19:30

    Álmos Gergely, a civilben építészként és díszlettervezőként Hollywoodban is ismertté vált szerző nemcsak az elektronika, hanem a geometrikus formák határterületeit is vizsgálja: a fények, formák és rezgések alapjaiban határozzák meg a szofisztikált popzenétől a technóig kinyíló zenei és vizuális mikrokozmoszt, ami ezen az estén debütál majd a hazai közönség előtt. A Hegyi Dóra (Ohnody) közreműködésével színpadra álló mius teátrális koncertje mellett két, nemzetközileg már elismert friss női produkció mutatkozhat majd be Budapesten. A német Lilly Among the Clouds mögött álló, alig 28 éves Elisabeth zenéjében a törékeny, őszinte érzékenység nem forma, hanem tartalom: zenéjét már olyan fesztiválokon mutathatta be, mint a SXSW, az Eurosonic vagy épp a Reeperbahn. Az estét pedig a Girls in Pearls mögött álló észt ikerpár nyitja, akik a Baltikum egyik legizgalmasabb popzenei produkcióját hozzák majd el Budapestre.

    A mïus új felállásban, Álmos Gergely önálló projektjeként 2015 óta működik. A még duóként készített két nagylemez után, a korábbiaktól eltérően műfajilag már súlyosabb, sötétebb megoldásokkal operáló harmadik EIGENGRAU című debütalbum a berlini Sonar Kollektiv gondozásában jelent meg. A lemezen Jónás Vera és Hegyi Dóri énekesnőkön kívül, az amerikai Laura Hahn és a lengyel Coals zenekarból ismerős Kasia Kowalczyk is közreműködnek. A civilben építészként és hollywoodi filmekben díszlettervezőként dolgozó Álmos Gergely fejében a második lemezt követően kezdett körvonalazódni egy új, teljesen más stílusokat körbejáró hangzás megvalósításának ötlete.
    Elsőként az A38-on hallható legújabb EP, az ISOLA továbbra is irányban marad, de szintet lép, ezt mutatja többek között az is, hogy énekben a lányokat a lengyel Rafal Skowroński váltja.

    Az EP-t megelőzően a budapesti Selected Sounds szeptember közepén megjelenő válogatásalbumára is készített egy dalt a mïus, ez a Precious Moments, amiben Hegyi Dóri is feltűnik.

    Ajánlatunk


    Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

    Ajánló


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016