• Program


    Mobil.

    Mobil.

    A mobiltelefon behálózza életünket, megváltoztatja a kommunikációnkat, koncentrációnkat, az információ befogadását, elemzését, szabadidős és tanulási tevékenységeinket, művészethez való viszonyunkat és így tovább. Nem túlzás azt állítani, hogy ez az eszköz mára életünk minden területére kihat. Életkortól, társadalmi és anyagi helyzettől függetlenül mindannyiunk létét befolyásolja, kinek könnyebbé, kinek nehezebbé téve azt.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. december 1. kedd, 19:00

    Az előadás kísérletet tesz arra, hogy színházi szemszögből fogalmazza meg és ábrázolja azokat a generációs és kulturális ütközőpontokat, amelyek ennek az új kommunikációs eszköznek a megjelenése óta egyre élesebben kirajzolódnak. Teszi mindezt úgy, hogy sem humorban, sem klasszikus „nagyjelenetekben” nem szenved hiányt a néző. Tehát aki eljön az előadásra – és nem fél kikapcsolni mobilját –, az készüljön fel arra, hogy szórakozás közben esetleg ráismer önmagára, valamely családtagjára, barátjára vagy egy-egy klasszikus drámai hősre/hősnőre.

    Ajánlatunk


    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

    Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

    Ajánló


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016