• Program


    Moby Dick koncert

    Moby Dick koncert

    Kapunyitás: 17:30

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. november 19. péntek, 18:00

    Soproni ászok: a MOBY DICK

    A Moby Dick 1981-ben Sopronban alakult rock banda. A magyarországi rock és metálszíntér egyik legrégebbi és kétségtelenül legjelentősebb formációihoz tartozó zenekara. A ma is aktívan koncertező banda nem egyszerűen a névjegyét tette le a hazai rockzenei élet színpadára, hanem kemény hangzásával, stílusformáló zenei világával alapvető hatással van a jelenkori fiatal generáció alkotói tevékenységére is. Sokan a Moby Dick miatt kezdtek el zenélni és bandát alapítani, hogy továbbvigyék azt az életérzést és világlátást, amit megismertek a „bálnavadászok” zenéjében és koncertjein.
     A Moby Dick olyan a magyarországi fémzenei világban, mint a gótikában a zárókő. A munkásságuk nemcsak egy több évtizedes korszak emblematikus építménye, hanem konkrétan a magyar metál elképzelhetetlen a Moby Dick alkotói tevékenysége nélkül.

    Pályafutásuk során fellépéseikre eladott belépőjegyek meghaladta 360 ezret, eddigi albumok összesített fogyása megközelíti a 200 ezret! A Moby Dick koncerteken átélt élmény mindenki számára felejthetetlen és pótolhatatlan emlékké válik. Korszakokon átívelő, örök érvényű, mindig aktuális szövegeikkel bárkit fel tudnak rázni, ki tudnak emelni a mindennapok monotonitásából. A Moby Dick országosan is kiemelkedő rajongótáborába tartozni olyan, mint egy testvéri szövetség, a banda zenéje pedig generációkat összekötő kapocs. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a koncertjeiket minden korosztály képviselteti magát. Ahol megjelenik a Moby Dick, ott szépszámú „seregek” gyűlnek, hogy győztes csatába induljanak a Keresztes vitéz című nóta szólamaira. 

    Vendégzenekarok: ZORD, Innistrad

    A jelenleg hatályos Kormányrendelet szerint a rendezvényt KIZÁRÓLAG védettségi igazolvánnyal rendelkező és a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek látogathatják, melyet a védettségi igazolvány bemutatásával, illetve tizennyolcadik életévét be nem töltött személy esetén életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával igazolhatja.
    A védettség igazolására kizárólag a védettségi igazolvány (plasztikkártya) vagy az EESZT telefonos applikációja fogadható el, oltási igazolás, PCR teszt, stb. nem.
    VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY HIÁNYA MIATT JEGYET NEM ÁLL MÓDUNKBAN VISSZAVÁLTANI.
    A jegy megvásárlója tudomásul veszi, hogy a jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint a Moby Dick koncert csak érvényes védettségi igazolvány birtokában látogatható és kijelenti, hogy érvényes védettségi igazolványát és személyi igazolványát belépéskor ellenőrzésre bemutatja.

    Jegyár elővételben: 3100 Ft, a koncert napján 3700 Ft

    Jegyek kaphatók: a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi F. u. 2.), az Ifjúsági Házban (Győri kapu 27/A.), az Ady Endre Művelődési Házban (Árpád u. 4.), valamint online az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, és a JEGY.HU-n. az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, valamint a JEGY.HU-n.

    A rendezvény az NKA és a Hangfoglaló támogatásával valósul meg.

     

    Ajánlatunk


    Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    Ajánló


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016