• Program


    Molnár Ferenc: Játék a kastélyban

    Molnár Ferenc: Játék a kastélyban

    Molnár Ferenc: JÁTÉK A KASTÉLYBAN
    vígjáték három részben

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. október 22. hétfő, 19:00

    Vidám férfitársaság érkezik az éj leple alatt a tengerparti üdülőhelyre: Gál és Turai, a híres színpadi szerzőpáros és mentoráltjuk, egy ragyogó tehetségű, ifjú zeneszerző, Ádám. A vidámságra minden okuk megvan, hiszen elkészült legújabb közös darabuk szövegkönyve, és valahol itt, a luxusvillában várja őket a zeneszerző menyasszonya, az előadás leendő primadonnája is.
    Az idill azonban hamar szertefoszlik, amikor a szomszéd szobából egy vehemens szerelmi jelenet hangjai szűrődnek át: a primadonna és egykori szeretője, egy idősödő bonviván zajos évődésének lesz fültanúja a három férfi.
    A kialakuló felfordulásban többen az azonnali öngyilkosságra gondolnak, mások a küszöbön álló botránytól félnek, miközben Turai teljes titokban egy olyan színdarabon kezd el dolgozni, amelyben az akaratlanul kihallgatott mondatok mind benne vannak, de a jelentésük merőben más színezetet kap...
    A Játék a kastélyban zsenialitása abban rejlik, hogy Molnár Ferenc először a valóságot mutatja meg, és csak azután csinál belőle félreértést. A néző ugyanannyit nevet, de a színházból kilépve talán egy kicsit többet elmélkedik, és messzebbre viszi az élményt.
    Egészen a hétköznapjaiba.

    Ajánlatunk


    MŰVÉSZETEK HÁZA GÖDÖLLŐ Helyszín: Színházterem Esemény kezdése: 2024. 05. 02. (csütörtök) 19.00 Jegyár: Kedvezményesen 04.21-ig 7.900 Ft utána 8.900 Ft

    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Ajánló


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016