• Program


    Momentán Társulat - re:Verze
    3

    Momentán Társulat - re:Verze

    Improvizált standup-koncert. A brilliáns zenészduó sosemvolt slágereket improvizál. Receptek, napi hírek, gyerekversek vagy bevásárlólisták: minden szövegben bujkál egy dal!
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. október 16. szerda, 19:00

    Két ember, egy zongora, egy loop station, néhány izgalmas hangszer, és persze a közönség ötletei: ennyi kell másfél órányi zenei improvizációhoz.
    Akár a Te életedből is játszhatnak egy új dalt. Vagy a tegnapi hírekből, egy paprikás krumpli receptjéből, akármiből: mert a zene át tudja hangolni a hétköznapjainkat, és egy jól megválasztott dalforma új értelmet ad a mindennapi szövegeinknek.
    Ezt az előadást akkor is élvezettel vezényled és hallgatod majd, ha sosem jártál szolfézsra vagy botfüled van. Dobj be egy ötletet, és figyeld, ahogy dallá válik!

    Akik játszanak: Pirisi László és Szőke Szandra
    Időtartam: 120 perc

    Ajánlatunk


    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

    Ajánló


    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016