• Program


    Mondasz tesséket?

    Mondasz tesséket?

    A Mondasz tesséket? című előadásban 5 fiatal színész hozza karnyújtásnyi távolságra, kivonatolt és humorral bőven átszőtt formában a meghallgatások színes és kevésbé színes pillanatait, furcsa világát és faramuci helyzeteit.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. május 19. csütörtök, 19:30

    Mondasz tesséket?

    Felvételi, állásinterjú, casting... csupa olyan helyzet, ahol bizonyítanunk kell. Nem magunknak, másoknak - akár szimpatikusak, akár nem.

    Mindenki került már ilyen helyzetbe akkor is, ha nem színész - ám egy színésznek talán túlságosan is sűrűn kell bizonyítania a tudását, a tehetségét, a merészségét, az alázatosságát... és néha még olyat is, amit csak hazudni tud.

    A Mondasz tesséket? című előadásban 5 fiatal színész hozza karnyújtásnyi távolságra, kivonatolt és humorral bőven átszőtt formában a meghallgatások színes és kevésbé színes pillanatait, furcsa világát és faramuci helyzeteit. Az előadás koncepciójának ugyanis nem képezi részét a közönséggel való frontális viszony, a helyzetek a nézők között, mellett, és előtt zajlanak. De nyugi - a néző csak néző, még ha ilyen közeli is.

    A Next Produkció a fiatalokat érintő témák feldolgozásával és érintésével szeretné közelebb hozni a fiatalabb generációkhoz a színház műfaját, illetve az idősebbeket a fiatalabbakhoz.

    Az előadás jelenetei színészek és casting direktorok személyes élményei alapján készültek.

    Írta/Rendezte: Muhi Zsófia

    Játsszák:
    Fodor Boglárka, Kós Mátyás, Nagy Rebeka, Rugly Csaba, Tóth Bogi

    Az előadás hossza: nagyjából 1 óra

    Ajánlatunk


    A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Ajánló


    Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét…

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016