• Program


    Mordent Quintet

    Mordent Quintet

    A zenekar eredetileg trióként alakult 2018-ban, s kezdettől fogva a jazz formabontóbb, kreatívabb megnyilvánulást igényló régióiban kalandozott, kiemelt szerepet szánva a szólisztikus játékmódnak.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. június 29. szombat, 20:00

    A Raboczki Balázs szaxofonos, Richter Ambrus dobos és Miskolczi Márk bőgős alkotta felállású csapathoz néhány hónappal később második fúvós szólistaként Táborszky Bence trombitás csatlakozott, így a zenekar továbbra is tudatosan tartózkodott még a harmóniahangszerek nyújtotta zenei környezet megteremtésétől.

    Az így kiérlelődött szabad játékmódot helyezi ez év elejétől a Jónás Rezső zongoristával immár kvintetté bővült csapat a harmóniai lehetőségek adta új, egyszerre kötöttebb és mégis tágasabb dimenziókba. „Célunk, hogy koncertjeinken minél több oldalról és minél frissebb módon próbáljuk meg átadni a közönségnek mindazt, amit a mai jazzről és irányáról gondolunk és melyben egyszerre fejezzük ki a múlt és a jelen zene iránt érzett tiszteletünket” - mondja Raboczki Balázs az idei Müpa Jazz Showcase során komoly sikert aratott zenekarról.

    Közreműködik:

        Raboczki Balázs - alt- és szopránszaxofon
        Táborszky Bence - trombita, szárnykürt
        Jónás Rezső - zongora
        Miskolczi Márk - nagybőgő
        Richter Ambrus - dob

    Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
    Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
    Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
    Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

    Ajánlatunk


    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

    Ajánló


    A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

    Művészetek Háza Gödöllő Helyszín: Parkszínpad (szabadtéri színpad) Esemény kezdése: 2024. 05. 05. (vasárnap) 11.00 és 2024.05.12. (vasárnap) 11.00

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016