• Program


    Mozart, a csokigolyók sztárja - Kalandra fül! - Óbudai Danubia Zenekar

    Mozart, a csokigolyók sztárja - Kalandra fül! - Óbudai Danubia Zenekar

    Rendhagyó Mozart-portré gyerekeknek Ha létezik abszolút „sztár” a zeneszerzők között, Mozart biztosan ezek egyike kell, hogy legyen. Művein túl személyisége is számtalan alkotót vagy akár csokoládégyárost megihletett – nem véletlenül.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 29. vasárnap, 10:00

    Mozart, a csokigolyók sztárja - Óbudai Danubia Zenekar
    Kalandra Fül Fesztivál

    Közreműködik:
    Óbudai Danubia Zenekar
    Karmester és házigazda: Hámori Máté

    Hámori Máté karmester sok vidámsággal mutatja be Mozart változó zenei világát a gyermekkori zsengéktől egészen a Requiem drámájáig. A szerző életét és személyiségét néhány levélrészlet, idézet vagy mókás anekdota is igyekszik vonzóvá tenni a gyerekek számára, akik nem csupán Mozart zenéjével és személyiségével, de a mostani korra gyakorolt hatásával és jelentőségével is megismerkedhetnek – mindezt igazán dinamikus, színes és élvezetes formában. Az előadás végeztével remélhetőleg minden hallgató magával visz haza egy kis szeletet a Mozart-varázslatból.


    A kísérőprogramok ingyenesen látogathatók.

    Ajánlatunk


    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    Ajánló


    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016