• Program


    Mozart: Don Giovanni / MET - EA

    Mozart: Don Giovanni / MET - EA

    Először alakítja a sevillai szoknyapecér szerepét a Metropolitanben Simon Keenlyside. A brit bariton a világ valamennyi jelentős dalszínházában fellépett, és New Yorkban is már két évtizede debütált.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. május 21. vasárnap, 18:00

    Michael Grandage az amerikai színházi szakma legrangosabb kitüntetésével, Tony-díjjal elismert rendezésében a Don Giovanni bemutatójának városában, Prágában született Adam Plachetka énekli az urával elégedetlen, de rá irigykedve felnéző, szelíd együgyűségével is nevettető szolgát, Leporellót. A súlyos lelki csapásokat átélt és folyamatos csalódásokra ítélt Donna Elvira szerepében az ezüstös hangú, arisztokratikusan elegáns megjelenésű svéd lírai szopránt, Malin Byströmöt láthatjuk. Ottaviót a HD-közvetítésekben most debütáló mexikói-francia tenor, Rolando Villazón alakítja, az őt folyton házassággal kecsegtető jegyesét, Donna Annát pedig az ünnepelt grúz szoprán, Hibla Gerzmava. Az opera sodró lendületű, egyúttal tragikomikus fináléjában kőszoborként visszatérő Kormányzó szerepében a fantasztikus dél-koreai basszus, Kwangchul Youn lép színpadra. Az elcsábított Zerlinát Serena Malfi, lóvá tett vőlegényét, Masettót pedig Matthew Rose kelti életre. Az operák operájának e szórakoztatóan zseniális interpretációját a New York-i operaház első karmestere vezényli.

    Vezényel: Fabio Luisi

    Szereplők:

    Simon Keenlyside - Don Giovanni
    Hibla Gerzmava - Donna Anna
    Rolando Villazón - Don Ottavio
    Kwangchul Youn - Kormányzó
    Malin Byström - Donna Elvira
    Adam Plachetka - Leporello
    Matthew Rose - Masetto
    Serena Malfi - Zerlina

    Közreműködik: A Metropolitan Opera Ének- és Zenekara

    Alkotók:

    Christopher Oram - díszlet, jelmez
    Paule Constable - fény
    Ben Wright - koreográfia
    Michael Grandage - rendező

    Ajánlatunk


    Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

    A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű távol-keleti és európai turnén vett részt.

    Ajánló


    Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

    Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016