• Program


    MozART Group
    6

    MozART Group

    "Szentségtörő, de zseniális!" Így fogalmaztak egy blog bejegyzésben a komolyzenét komolytalanul játszó MozART Groupról, akik a klasszikus műfajt hozzák közelebb egyéni humorral ötvözve azokhoz, akik amúgy nem látogatják a koncerttermeket.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. október 4. vasárnap, 20:00

     "Szentségtörő, de zseniális!" Így fogalmaztak egy blog bejegyzésben a komolyzenét komolytalanul játszó MozART Groupról, akik a klasszikus műfajt hozzák közelebb egyéni humorral ötvözve azokhoz, akik amúgy nem látogatják a koncerttermeket.

    Előadásaikon a legismertebb komolyzenei örökzöldeket és jól ismert pop slágereket szólaltatják meg, miközben egy szórakoztató színpadi showt is láthat a közönség. A koncert során a zenei élmény mellett a nézők rengeteget nevethetnek.

    Az 1995 óta együtt dolgozó lengyel csapat már bejárta az egész világot, koncertek százait adta Ázsia, Amerika és Európa koncerttermeiben. Munkájukat 2010-ben a lengyel kulturális miniszter különdíjjal ismerte el, de díjazták őket már több alkalommal különböző humor fesztiválokon is.

    A csapat tagjai:
    Filip Jaslar – I. hegedű, Michal Sikorski – II. hegedű, Pawel Kowaluk – brácsa, Bolek Blaszczyk – cselló

    Ajánlatunk


    A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Ajánló


    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016