• Program


    MozART Group
    6

    MozART Group

    "Szentségtörő, de zseniális!" Így fogalmaztak egy blog bejegyzésben a komolyzenét komolytalanul játszó MozART Groupról, akik a klasszikus műfajt hozzák közelebb egyéni humorral ötvözve azokhoz, akik amúgy nem látogatják a koncerttermeket.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. október 4. vasárnap, 20:00

     "Szentségtörő, de zseniális!" Így fogalmaztak egy blog bejegyzésben a komolyzenét komolytalanul játszó MozART Groupról, akik a klasszikus műfajt hozzák közelebb egyéni humorral ötvözve azokhoz, akik amúgy nem látogatják a koncerttermeket.

    Előadásaikon a legismertebb komolyzenei örökzöldeket és jól ismert pop slágereket szólaltatják meg, miközben egy szórakoztató színpadi showt is láthat a közönség. A koncert során a zenei élmény mellett a nézők rengeteget nevethetnek.

    Az 1995 óta együtt dolgozó lengyel csapat már bejárta az egész világot, koncertek százait adta Ázsia, Amerika és Európa koncerttermeiben. Munkájukat 2010-ben a lengyel kulturális miniszter különdíjjal ismerte el, de díjazták őket már több alkalommal különböző humor fesztiválokon is.

    A csapat tagjai:
    Filip Jaslar – I. hegedű, Michal Sikorski – II. hegedű, Pawel Kowaluk – brácsa, Bolek Blaszczyk – cselló

    Ajánlatunk


    Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek. Tervének többek között az is akadálya, hogy Janie férje, feltehetőleg erősen gyanakodna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, aminek következtében elképesztő események kezdik gyors ütemben követni egymást.

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    Zenés Kalandtúra – musical két részben-

    Ajánló


    Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

    Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016