• Program


    MOZART NAP gyermekműsor: VARÁZSÓRA - Simon Izabellával ( Concerto Budapest szervezésében )

    MOZART NAP gyermekműsor: VARÁZSÓRA - Simon Izabellával ( Concerto Budapest szervezésében )

    A Mozart nap gyerekkoncertjén színjátszással egybevonva, a társművészeteket is segítségül híva kalauzoljuk a gyerekeket ebbe az izgalmas világba.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. március 1. vasárnap, 17:00

    Mozart-nap: Varázsóra
    Simon Izabella gyerekműsora

    Részlet a Gyermek Mozart című kötetből
    Mozart: Don Giovanni - Pezsgőária
    Mozart: Don Giovanni - Leporello áriája az 1.felvonásból
    Mozart: Don Giovanni - Don Giovanni és Zerlina duettje (,,La ci darem la mano")
    Mozart: G-dúr hegedű-zongora szonáta 2.tétel K.301
    Mozart: F-dúr Divertimento

    Közreműködnek: Simon Izabella zongora, Kőszeghy Csilla meseillusztrátor, Kakutani-Fukuma Satoko hegedű, Biczó Bernadett hegedű, Vadinszkyné Varasdy Tünde brácsa, Karasszon Eszter cselló, Hintalan Mondok Yvette szoprán, Manuel Betancourt Camino bassz-bariton, Endrész Ferenc basszus

    Hogyan válhatott Mozart, a csodagyerek csodafelnőtté, aki zseniálisabbnál zseniálisabb műveit játékos könnyedséggel ontotta magából? Ki az a Don Giovanni, Leporello és Zerlina, és mi is az a zenés színházon belüli opera? Mikor és hogyan kezdődött a muzsikusok egymással való játéka, a kamarazenélés? Léteznek-e nevető, síró, boldog vagy éppen dühös dallamok?

    A Mozart nap gyerekkoncertjén színjátszással egybevonva, a társművészeteket is segítségül híva kalauzoljuk a gyerekeket ebbe az izgalmas világba.

    Ajánlatunk


    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

    Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

    Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

    Ajánló


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

    Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016