• Program


    Mózes Tamara & Nagy János duó - Jazz-Cosmos. Jazz itt!

    Mózes Tamara & Nagy János duó - Jazz-Cosmos. Jazz itt!

    A Sacem-díjas Mózes Tamara zongorista-énekesnő és az Erkel-díjas Nagy János zongoraművész közös, ének-zongora felállású produkciójában felcsendülő művekben az elektronikus és akusztikus, az atmoszférikus és ritmikus, a komponált és az improvizatív elemek vegyülnek, ezzel kozmikus hangzásokat létrehozva.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. december 2. szerda, 19:00

    A hangszerelés időnként olyan különleges instrumentumokkal is bővül, mint a seaboard vagy a keytar. Éteri, csodálatos zenéjük a művészek hasonló karakterének is köszönhető: mindketten a lehető legmélyebb rétegekig ismerik a zenét, mindemellett sikeres és neves pedagógusok is. A milániói világkiállítás, a brüsszeli Music Village és a Magyar Rádió Márványterme után a Zeneakadémia Solti termében is bemutatkozik e ragyogó duó, repertoárjukban saját szerzemények és ismert darabok is helyet kapnak.

    Mózes Tamara (ének, billentyű), Nagy János (zongora, billentyűk)

    Ajánlatunk


    Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös, azonban rá kell jönnie, hogy személyazonosságát nehezebb bizonyítani, mint hitte. Mert egyre több „Billy” érkezik a hirdetésre…

    A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

    Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

    Ajánló


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016