• Program


    Müller Péter-Beszélgessünk a szeretetről, barátságról.

    Müller Péter-Beszélgessünk a szeretetről, barátságról.

    Válságos időket élünk, melyet a világtörténelemben talán először az egész emberiség, és kivétel nélkül minden ember átél. Ebben a helyzetben nem "észt" akarok osztani, hanem kedvet, bátorságot és főleg derűt. Nem előadást akarok tartani, hanem beszélgetni Veletek. Többek között arról is, hogy én nem olvasóknak írok, hanem lelki társaimnak, ismeretlen barátaimnak, akiket szeretettel várok.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. január 20. péntek, 19:00

    Ajánlatunk


    A "Paris! The Show" egy magával ragadó történetet mesél el a közönségnek, amely Párizs varázslatos városában játszódik.Ez a látványos produkció, amely közvetlenül Franciaországból érkezik, a háború utáni korszak legnagyobb francia dalai előtt tiszteleg.Tartson velünk a Paris The Show előadásán, ahol a zene, a romantika és Párizs szelleme egy felejthetetlen színházi utazásban elevenedik meg.

    zenés party két részben

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    Ajánló


    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016