• Program


    Müller Péter Sziámi AndFriends koncert

    Müller Péter Sziámi AndFriends koncert

    Az Élet és Irodalom által a „Magyarország egyik legjobb koncertzenekarának” titulált Müller Péter Sziámi AndFriends egy kipróbált baráti társaság, akik immáron hetedik éve járják az ország klubjait, fesztiváljait. Az elmúlt évek során 3 lemezt készítettek olyan új dalokkal, mint a Szeretni még, Cukortükör, Éjszakás nővér, Államosítani kéne, de emellett az underground zenei hagyományok őrzői is.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. július 10. szombat, 19:00

     

    Müller Péter Sziámi AndFriends koncert

    Először a Városmajor színpadán a Müller Péter Sziámi AndFriends! Egy zenekar, aminek lassan negyven éves múltja és megkérdőjelezhetetlenül érvényes jelene van. A Sziámi AndFriends a hazai és az alternatív rockzene megkerülhetetlen formációja.

    A koncert vendégei Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs lesznek.

    Müller Péter Sziámi, Kirschner Péter, Varga Orsolya, Mózsik Imre, Bakos Zita és Winterverber Csaba, valamint az összes kedves hallgató és érdeklődő zenekara – a Sziámi zenekar folytatása, a legjobb URH dalokkal.

    Az Élet és Irodalom által a „Magyarország egyik legjobb koncertzenekarának” titulált Müller Péter Sziámi AndFriends egy kipróbált baráti társaság, akik immáron hetedik éve járják az ország klubjait, fesztiváljait. Az elmúlt évek során 3 lemezt készítettek olyan új dalokkal, mint a Szeretni még, Cukortükör, Éjszakás nővér, Államosítani kéne, de emellett az underground zenei hagyományok őrzői is. Folyamatosan karbantartják olyan már megszűnt vagy ritkán létező formációk dalait, mint az URH, a Kontroll Csoport és a Sziámi. Az Apokalipszis, a Vigyetek el!, a Besúgók és provokátorok, a Kicsi kicsiszolt kő, a Testből testbe vagy a Világegyetemista a hihetetlen módon a jelenkorban is ugyanolyan érvényesen szólnak, mint születésük pillanatában.

    Az egykori rajongótábor egyre bővül és mostanra fiatalokkal egészült ki, akik ugyanúgy kívülről fújják azokat a dalokat, amiket magukénak éreznek. Éppen ezért nem meglepő, hogy a zenekar a fővárosban eddig számos helyen koncertezett már és kihagyhatatlan fesztiválzenekarként is számon tartják.

    Közreműködők:
    Ének Müller Péter Sziámi
    Gitár, vokál Kirschner Péter
    Szintetizátor Varga Orsolya
    Szintetizátor, vokál, ukulele Bakos Zita
    Basszusgitár Winterverber Csaba
    Dob Mozsik Imre

    Ajánlatunk


    Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    Ajánló


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016