• Program


    MY LAND - újcirkusz produkció egy részben - a Recirquel Társulat előadása

    MY LAND - újcirkusz produkció egy részben - a Recirquel Társulat előadása

    Újcirkusz-produkció egy részben a Recirquel Társulat előadásában.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. június 22. kedd, 21:00

    A legendás Recirquel páratlan szépségű újcirkusz-előadása egyetlen este erejéig Debrecen csillagtetős színpadán!A Vági Bence által rendezett, hét világklasszis külföldi artistát felvonultató, a kortárs táncot a színházzal és a cirkuszművészettel ötvöző My Land című előadás az emberiség gyökereit, az ember és anyaföld közötti örök kapcsolatot jeleníti meg egy illúziókkal teli térben a Nagyerdő szívében.

    A nemzetközi hírű, hazai újcirkusz-társulat, a Recirquel 2018 augusztusában a világ legnagyobb művészeti fesztiválja, az Edinburgh Festival Fringe keretében mutatta be My Land című produkcióját, ahol a kritikusok véleménye alapján több ezer produkció közül a legjobbnak bizonyult. A cirkuszt, a kortárs és klasszikus táncot, a mozgásművészettel és a színházzal ötvöző alkotás egy új előadóművészeti műfaj, a ’cirque danse’ kiteljesedése. De nemcsak műfaji szempontból tekinthető unikálisnak a produkció, ugyanis ez a Recirquel első darabja, amelyben kizárólag külföldi artista művészek szerepelnek. Vági Bence rendező hét, zsánerszámában nemzetközileg is kimagasló ukrán artistát hívott meg, és az ő személyes élettörténetüket – hagyományokat, szabadságot és szerelmet – kutatva hozták létre a produkciót.

     

    Ajánlatunk


    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

    A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még egy izgalmas mozzanat csatlakozik: a K. 467-es C-dúr zongoraversenyt nem modern instrumentumon, hanem fortepianón halljuk.

    Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

    Ajánló


    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016