• Program


    Myrtill és a Swinguistique - 10 év

    Myrtill és a Swinguistique - 10 év

    Micheller Myrtill talán legsikeresebb és legnépszerűbb formációja a francia manouche swing muzsikát játszó Myrtill és a SWINGUISTIQUE. Ahogyan a koncert címéből is kiderül, tíz esztendős jubileumát ünnepli a zenekar, de az est egyúttal lemezbemutató is, hiszen az együttes elkészítette negyedik albumát, amely a koncertre jelenik meg.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. február 18. péntek, 20:00

    Az új album dalai mellett természetesen a korábbi lemezek legnépszerűbb sanzonjai is megszólalnak, vendégművészként pedig Roby Lakatost köszönhetjük a színpadon.

    A Myrtill és a SWINGUISTIQUE formáció 2011-ben alakult, majd 2012-ben jelent meg első albumuk, amely francia és angol nyelvű dalokat tartalmaz, egyéni manouche swing feldolgozásban. A CD nagy sikernek örvendett, hiszen alig egy év alatt aranylemez lett. 2013-ban jelent meg következő kiadványuk, amely méltatlanul elfeledett ötvenes, hatvanas évekbeli magyar nyelvű dalok átiratait tartalmazza. Harmadik albumukon az ikonikus Édith Piaf sanzonjaiból válogattak egy műsorra valót, a közönség nagy örömére. Nagy sikerrel koncerteztek az évek során hazai fesztiválokon és Európában, Németországtól Montenegróig. A most megjelenő negyedik lemez szintén számos francia sanzont és egy magyar nyelvű dalt tartalmaz. Az Artisjus előadói díjas Micheller Myrtill immár negyedik alkalommal tér vissza a Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermébe önálló, egész estés koncertjével, és ahogy eddig is mindig más műsorral jelentkezett, ezúttal is újabb arcát mutatja meg közönségének.


    Myrtill és a Swinguistique:

    ének: Micheller Myrtill
    gitár: Pintér Tibor, Szabó Illés
    nagybőgő: Sárkány Sándor
    dob: Hidász Tamás

    Vendég:

    hegedű: Roby Lakatos

    Ajánlatunk


    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

    Ajánló


    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

    A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016