• Program


    NagyÁrpi - Ráskó Eszter önálló est, mv: Ács Fruzsi // Zenebu@ik - Janklovics Péter és Elek Péter
    3

    NagyÁrpi - Ráskó Eszter önálló est, mv: Ács Fruzsi // Zenebu@ik - Janklovics Péter és Elek Péter

    Dumaszínház est

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. július 26. hétfő, 21:00

    Két előadás egy jeggyel!

    NagyÁrpi - Ráskó Eszter önálló estje, műsorvezető: Ács Fruzsina

    Aki hallotta már tudja, Eszter nem riad vissza semmitől, a vlog sorozatából is ismert kendőzetlenséggel mesél a nővé, partnerré, anyává válás rögös rumos meggyeiről, spandex nadrágjairól és róka imperszonátorairól.


     

    ZENEBU@IK - Janklovics Péter és Elek Péter közös estje

    Zenebuzik avagy zenetörténeti stand-up sok zenével az őskortól (vagy még régebbtől) Avici haláláig (vagy még tovább).

    Belegondoltak már abba, hogy a zene mennyire meghatározó az életünkben?  Hogy milyen sok helyen, és mennyi élethelyzetben hallgatunk zenét? Hogy hogyan születtek a legprimitívebb slágerek? Vagy éppen a legösszetettebb zeneművek? Hogy vajon mi ihlette a  A „” A Bulibáró, Jódli dili, vagy éppen Bahama mama megszületését? Felmerült önökben valaha, mi késztette az ősembert kántálásra, és hogy hogyan jutottunk el a csontfurulyától Mozarton keresztül az 1-bites technoig? Mikor is kezdődött a lejtmenet? Hogyan jutottunk el Bereményi Géza és Cseh Tamás Antoine és Desiré-jétől „Kutyám alatt a pénzem falamon Tony Montana”-ig? Hogy hogyan lehet elég 18 nagylemezre és egy egész életműre 3 akkord? Ha eddig nem tették, ne törjék ezen a fejüket, mi már a mélyére ástunk, és minket is megviselt amit találtunk Ez a Zenebuzik, újdonságok, régiségek, aktualitások, antikvitások zeneközelben.

    Várjuk Önöket! Viszlát! Csumi! Csikidám!

    Ajánlatunk


    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

    Ajánló


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016