• Program


    Napfény kettőnknek

    Napfény kettőnknek

    Hogyan lehet elviselni valakit, akivel muszáj együtt élni, de akivel semmiben nem lehet egyetérteni, mert mindenben épp ellenkező véleményen van, és semmi sem érdekli, ami a másik számára fontos? Persze kéznél a magyarázat: a férfi gazdag, a lány szegény. Semmi sem köti őket össze, sem a koruk, sem az ízlésük..

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 24. péntek, 19:00

    Napfény kettőnknek

    Hogyan lehet elviselni valakit, akivel muszáj együtt élni, de akivel semmiben nem lehet egyetérteni, mert mindenben épp ellenkező véleményen van, és semmi sem érdekli, ami a másik számára fontos? Persze kéznél a magyarázat: a férfi gazdag, a lány szegény. Semmi sem köti őket össze, sem a koruk, sem az ízlésük, ám – ahogy az ilyenkor lenni szokott – mire a darab véget ér, biztosan szeretni fogják egymást. De ezúttal szó sincs szerelemről.

    Szereplők: Szervét Tibor, Sipos Vera

    Írta: Pierre Sauvil
    jelmez: Velich Rita
    fordította: Nemlaha György
    rendező: Réthly Attila

    A Rózsavölgyi Szalon előadása.

    Az előadás kb. 90 perc, szünet nélkül.

    Ajánlatunk


    A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    Ajánló


    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016