• Program


    Napfényes Filmklub - Szerelem tesztelve

    Napfényes Filmklub - Szerelem tesztelve

    Szerelem tesztelve (francia-belga romantikus vígjáték 2017.)
    Szívhez szóló film családi bonyodalmakról, titkokról, szerelemről…

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. január 19. szombat, 18:00

    A 45 éves özvegyember, Erwan véletlenül megtudja, hogy a férfi, aki felnevelte nem vér szerinti apja. Úgy dönt, felkeresi igazi apját, és meg is találja a hetvenes, jókedvű Joseph személyében, akinek annak idején futó kalandja volt anyjával. Erwant nemcsak ő bűvöli el, hanem a hirtelen felbukkanó, féktelen Anna is, akit furcsa szálak fűznek Josephhoz és Erwanhoz is. Egyre bonyolultabb a helyzet, ráadásul lánya, Juliette is bejelenti, hogy gyereket vár, de az apa kilétét nem hajlandó felfedni…

    A film után beszélgetés a témáról.

     

    NAPI BELÉPŐVEL 10% ENGEDMÉNY A NAPFÉNYES ÉTTEREMBEN

    Finom ételek - különleges programok: ez a Napfényes Étterem és Rendezvényterem. Egy helyen, külön parkolás és utazgatás nélkül gondoskodhat egy kellemes esti kulturális és gasztronómiai programról. A belvárosi Veres Pálné és Curia utca sarkán található Napfényes Étterem Rendezvénytermébe a lejárat az Étterem oldalában, a Curia u. 2. felől van. 
    A programváltozás jogát fenntartjuk.
    A Rendezvényterem a műsorok kezdete előtt fél órával nyit, a büfében friss limonádéval és helyben sült pogácsával várjuk vendégeinket. Asztalfoglalás a műsorok utánra: 36-20-311-0313. Információ a Rendezvényterem műsorairól, illetve terembérlésről: 36-30-231-6128 vagy info@napfenyesprogramok.hu. Szeretettel várjuk!

    Ajánlatunk


    A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik energiáiból építkezve új alkotói szemlélettel kapcsolódnak a FrenÁk alkotta koncepcióhoz. Az összművészeti, multimediális alkotásban a két, egymást ellenpontozó, egyben egymást kiegészítő rész korunk ellentmondásaira reflektál.

    A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

    Ajánló


    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016