• Program


    Náray Erika vendége: Scherer Péter / JAZZRAJONGÓK

    Náray Erika vendége: Scherer Péter / JAZZRAJONGÓK

    Mindenki szerethető figuraként gondol Scherer Péter színészre, aki játékfilmek, tévésorozatok és színházi előadások főszereplőjeként is közkedvelt. Azt mondja, van kevésbé szerethető oldala is, amit nehéz elhinni, de Náray Erika sem arra tesz majd kísérletet, hogy ezt megvilágítsa..

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. január 20. csütörtök, 20:00

    Náray Erika vendége: Scherer Péter

    A 2022-es év első jazzrajongója a fél ország kedvence. Mindenki szerethető figuraként gondol Scherer Péter színészre, aki játékfilmek, tévésorozatok és színházi előadások főszereplőjeként is közkedvelt. Azt mondja, van kevésbé szerethető oldala is, amit nehéz elhinni, de Náray Erika sem arra tesz majd kísérletet, hogy ezt megvilágítsa - sokkal inkább arra lesz kíváncsi, hogyan válik valaki először mérnökké, és csak aztán színművésszé, és persze arra, honnan származik vendége zene és jazz iránti vonzalma.

    Bár Scherer Péter az egyik legnépszerűbb hazai színész, sztárallűröktől mentesen létezik, ahogy mondja, hatvanéves korára ugyanaz az ajkai srác maradt, aki néha rollerrel közlekedik. Elsőre nem vették fel a színművészetire, így mélyépítőmérnök szakos lett a Budapesti Műszaki Egyetemen, bár egy percet sem dolgozott a szakmában. Elmondása szerint viszont - talán ennek a kitérőnek köszönhetően - jellemző a gondolkodásmódjára a gyakorlatiasság; nem mellesleg gyakorta visszatérő művész a Szkéné Színházban. Egy időben a Kapa-Pepe tandem egyik feleként rögzült az emberek tudatába, de megérte: meghatározó időszak volt számára a Jancsó Miklós rendezővel eltöltött bő évtized. Aztán jött a Kontoll, az Argo, a Magyar vándor, majd a Presszó, a Válótársak, no meg a ma is futó Apatigris - amelyben végre átlagembert játszhat. A közönség szeretete mellé felsorakoztak a szakmai elismerések is: a Magyar Filmkritikusok Díját, a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét, a Jászai Mari-díjat és a Karinthy-gyűrűt is megkapta.

    A nézőket, akik 18.00 órától foglalhatják el helyüket, a Bohém Rendezvényhelyszín üdvözlőitallal várja, a koncert előtt és után pedig vacsorázási lehetőséget biztosít számukra.

    Az est háziasszonya, ének - Náray Erika

    Közreműködők:
    zongora - Juhász Attila
    basszusgitár - Frey György
    dob, zenei vezető - Berdisz Tamás

    Rendező: Müpa

    Ajánlatunk


    Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

    Ajánló


    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016