• Program


    Náray Erika vendége: Szabó T. Anna / JAZZRAJONGÓK

    Náray Erika vendége: Szabó T. Anna / JAZZRAJONGÓK

    Szabó T. Anna a kortárs magyar irodalom egyik legmarkánsabb hangú költője.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. január 24. csütörtök, 20:00

    Kötetei húsz éve a rangos Magvető Kiadónál jelennek meg. Legújabb, Ár című verseskötet 2018 őszén látott napvilágot, s ahogy a fülszövegben is olvashatjuk: „Ez a kapcsolatok könyve: a látható és a láthatatlan világ összefüggéseit keresi, a szenvedély és a szenvedés váltólázának ritmusában mutatja meg, miképpen ragaszkodunk a csapdáinkhoz, milyen kétségbeesetten függünk a hitünktől, mennyire szorosan kötődünk a nyelvhez.” Szabó T. Anna életét és költészetét is meghatározta az, hogy Kolozsváron született, de 1987 óta Magyarországon él. A gimnáziumot már Szombathelyen végezte, itt ismerte meg Dragomán Györgyöt, aki közel három évtizede a szerelme és - ahogy ők egymásról mondják - harcostársa. Versesköteteire és most már több kötetben kiadott prózai műveire is bámulatos sűrítettség és erős drámaiság, az érzelmek, lelkiállapotok árnyalt és pontos megfogalmazása jellemző, a fegyelmezett kötöttség és a vágyott szabadság egyensúlyának folyamatos keresése, s ez nem egyszer a jazz műfajának határfeszegetéseit idézi. Verseiben erős a zeneiség, a lüktető ritmus, így nem csoda, hogy többször is dolgozott együtt olyan kiváló zenészekkel, mint Dés András és Oláh Kálmán. Most Náray Erika vendégeként beszél a jazzhez való viszonyáról és személyes kedvenceiről.

    A nézőket, akik 18.00 órától érkezési sorrendben foglalhatják el helyüket, a Bohém Étterem üdvözlőitallal várja, a koncert előtt és után pedig vacsorázási lehetőséget biztosít számukra.

    Ajánlatunk


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    zenés átirat két részben

    Ajánló


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016