• Program


  Náray Erika vendége: Vitray Tamás / JAZZRAJONGÓK

  Náray Erika vendége: Vitray Tamás / JAZZRAJONGÓK

  A sportrajongók számára aligha létezik kihagyhatatlan verseny vagy mérkőzés. Egy jó kommentátor pedig ezeket az eseményeket még azok számára is érdekessé teheti, akik egyébként másik tévécsatornára kapcsolnának.  több

  Vitray Tamás több mint öt évtizeden át ragasztotta képernyő elé a magyar tévénézőket legendássá lett közvetítéseivel: ha visszaidézünk egy-egy olimpiai sporteseményt, amelynek láttuk televíziós közvetítését, bizonyára az ő jól ismert hangja, szakavatott magyarázatai kísérik az emlékképet. A nyolcvanhat éves televíziós eredetileg színházi rendezőnek készült, bár sport iránti szenvedélye már hatéves korában kibontakozott - olykor még iskola helyett is a maga készítette játékokkal játszott. Rendkívül gazdag pályája, amelyet számos kitüntetéssel, köztük Kossuth-díjjal is jutalmaztak, a híres „sámlis interjúval” kezdődött: a közte és az atléta Rafer Johnson közötti jelentős magasságkülönbséget ugyanis úgy hidalták át, hogy a riporter sámlin állt a beszélgetés alatt, amelyről ráadásul csak utólag tudta meg, hogy élőben közvetítették.
  Vitray Tamás tarsolyában rengeteg hasonló, nem mindennapi történet van, ezekből oszt majd meg néhányat a közönséggel a Náray Erikával folytatott beszélgetése során, kellemes jazzmuzsika kíséretében.

  A nézőket, akik 18.00 órától érkezési sorrendben foglalhatják el helyüket, a Bohém Étterem üdvözlőitallal várja, a koncert előtt és után pedig vacsorázási lehetőséget biztosít számukra.

  Ajánló


  A szereplőink négy nő, és velük is megesik az… Az, amiről nem szeretünk…

  A Felnőtt jegy 14 éven felüliek belépését biztosítja. Egyre közeledik az ország egyik…

  A nemzetközi hírű hazai újcirkusz-társulat, a Recirquel My Land című produkcióját 2018 augusztusában…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016