• Program


    NászszezON

    NászszezON

    Mara, a Los Angeles-i fotós soha nem akar férjhez menni. Az élete úgy jó, ahogy van, randizgat és vacsorázgat, a munkáját pedig szenvedélyesen szereti. Amikor elkezd találkozgatni Jake-kel, a feltörekvő fiatal séffel, Mara naivan azt reméli, hogy majd szép lassan kialakulnak a dolgok, nem kell sietnie sehová.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 5. vasárnap, 19:30

    Ám amint beindul az esküvőszezon, hirtelen tizenöt menyegzőre is meghívják őket, és a nőn fokozatosan elhatalmasodik az érzés, hogy ideje lesz meghoznia néhány fontos döntést.

    NászszezON (The Wedding Year)
    amerikai vígjáték, 89 perc, 2019
    16 éven aluliak számára nem ajánlott!

    Rendező: Robert Luketic

    Ajánlatunk


    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Ajánló


    Liliom, a „szerethető csirkefogó”. Liliom, a „külvárosi hintáslegény”. Liliom, a „kallódó életművész”. A „proletár”. Az „áldozat”. Az „asszonyverő”... Molnár Ferenc…

    A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016