• Program


  Negyed - Miskolci Balett - Sissi Őszi Tánchét

  Negyed - Miskolci Balett - Sissi Őszi Tánchét

  Előadás a barátságról és annak küzdelmeiről. A barátságról, amely sokszor áldozatokkal jár, a barátságról, amiért gyakran küzdeni kell. Négy különböző típusú, karakterű, származású ember története. Hogyan küzdi be magát az idegen egy már összeszokott közösségbe? Melyek azok az előítéletek, amelyek gátolják az erőszakmentes emberi kommunikációt? Miért nem akarják megérteni egymást különböző kulturális hátterű emberek? Történet küzdelemről, elfogadásról, harcról, önmagunk és a többi ember megbecsüléséről.

  Idegen: Dávid Patrik
  D D: Dragos Dániel
  B D: Bolla Dániel
  GdV: Guido di Vona

  Díszlet-jelmeztervező: Kozma Attila
  Koreográfus asszisztens: Fűzi Attila
  Zene: Zenei montázs/Jan Garbarek
  Világítás: Dragos Dániel
  Ügyelő-Asszisztens:Fűzi Attila

  Rendező-Koreográfus: Kozma Attila

  Sissi Őszi Tánchét

  November 16. és 23. között nyolcadik alkalommal rendezik meg a Bethlen Téri Színházban a kerület névadója, Erzsébet királyné – népszerű nevén Sissi – neve napja köré szervezett hétnapos, hét előadásból álló táncfesztivált a hetedik kerületben.

  A program idén ismét a vidéki – miskolci, egri, dunaújvárosi és kecskeméti - táncműhelyeket állítja fókuszba, de a meghívottak közt szerepel az alig több mint egy éve alakult Székesfehérvári Balett Színház is.
  Kiemelt figyelmet kapnak idén a fiatal tehetségek és az ifjú közönség megszólítása, így a programban szerepel egy tánc/színházi nevelési előadás, a Pécsi Művészeti Szakgimnázium estje, a fesztivál zárásaként pedig a Közép-Európa Táncszínház érkezik az IKF, azaz Ifjú Koreográfusok Fóruma bemutatóval.

  Ajánló


  Miért járnak az emberek Zorán-koncertre? A nagyszerű dalok miatt. A remek muzsikusok miatt.…

  Az elsöprő közönségsikerre való tekintettel a Játékszín legforróbb sikermusicalje ismét Debrecenben!

  Fenyő Miklós a 60-as évektől a rock & roll elsőszámú, és utánozhatatlan hazai…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016