• Program


  NEGYEDSZÁZ! A Cotton Club Singers Jubileumi Koncertje

  NEGYEDSZÁZ! A Cotton Club Singers Jubileumi Koncertje

  A Cotton Club Singers 2020-ban, a megalakulásának 25. esztendeje tiszteletére egy nagyszabású koncertet szervez. A műsor a legszélesebb skálán fogja bemutatni a csapat aktív tizenöt évét a legemlékezetesebb slágereken keresztül. A Műsorban kiemelt szerepet kap a két legnagyobb sikerű showműsora, a Sinatra és Abba Jazz estjei.

  NEGYEDSZÁZ! A Cotton Club Singers Jubileumi Koncertje

  A Cotton Club Singers 2020-ban, a megalakulásának 25. esztendeje tiszteletére egy nagyszabású koncertet szervez.

  A csapat 10 évvel ezelőtt tartotta korszak záró búcsúkoncertjét, amely óta évente maximum egy-két önálló, nyilvánosan meghírdetett koncertet tartott.

  A koncerten fellép a zenekar öt legmeghatározóbb énekese:
  Kozma Orsolya, Szűcs Gabriella, Zsédenyi Adrienn, Fehér Gábor és László Boldizsár.

  Közreműködik a Veszprémi Mendelssohn Kamarazenekar
  A koncertet az együttes egykori, ám ma is méltán elismert zenészei kísérik majd.
  A Cotton Club Singers 8 tagú , fúvósokból ritmushangszerekből álló Cotton Club Band kíséretében a fennállása 15 évét fogja majd átfogóan bemutatni a legnagyobb slágereiket előadva.

  A műsor a legszélesebb skálán fogja bemutatni a csapat aktív tizenöt évét a legemlékezetesebb slágereken keresztül. A Műsorban kiemelt szerepet kap a két legnagyobb sikerű showműsora, a Sinatra és Abba Jazz estjei.

  Egy ilyen este elképzelhetetlen továbbá az Ó Budapest, Hofimánia slágerei ugyanúgy, mint a csapat első sikere a Négy Gengszter nélkül.

  Egyszóval aki szerette a Cotton Club Singers-t, ott a helye!

   

  Kedves Cotton Club Singers koncertjegy tulajdonosok!

  Nagyon köszönjük, hogy az ismert körülmények ellenére, ilyen hosszan bizalmat szavaztak a Jubileumi koncertünknek.

  Mint ismert, a kormányzat március 1-ig meghosszabbította a korlátozásokat, így a február 27-re az Erkel színházba tervezett előadást sajnos ismételten el kell halasztanunk.

  Jelenleg még folynak az egyeztetések az új időpontról, az új lehetőségekről, amelyről legkésőbb február közepéig tájékoztatni fogjuk Önöket.

  Huszonöt évünk a garancia arra, hogyha egyszer újra az Önök színe elé állhatunk élőben, akkor ennyi várakozás után is felejthetetlen élménnyel távoznak majd a koncertünkről, és együtt örülhetünk a Jubileumnak, magunk mögött hagyva ezt a felejthető évet.

  Addig is megértésüket, türelmüket kérjük!

  Mi ott leszünk…

  A CCS tagjai és a Gag Produkció Csapata

  Ajánló


  A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

  Jótékonysági nap a Regőczi István Alapítvány a Koronavírus árváiért támogatására  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016