• Program


    Nemcsak Jazz Klub - Gereben Zita

    Nemcsak Jazz Klub - Gereben Zita

    Gereben Zita a hazai könnyűzenei élet kiemelkedő énekes-dalszerzője.
    Az énekesnő koncertjein egy olyan utazásra invitálja közönségét, melyet zenekarával együtt elsöprő lendülettel varázsolnak egy nagyszerűen szórakoztató közös élménnyé.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. március 20. péntek, 19:30

    Gereben Zita a hazai könnyűzenei élet kiemelkedő énekes-dalszerzője. Saját zenekarát 2009-ben alapította, akikkel eddig három sikeres nagylemezt jelentettek meg, saját szerzeményekkel. Az első, "színtiszta" jazz lemezüket követően (Ready for the sun), megjelent második "Our Places" című album populárisabb hangvétele még tovább növelte a zenekar rajongótáborát. A harmadik "Az én fesztiválom" albumon pedig magyar nyelvű dalokkal lepte meg a hallgatóságot. Az eklektikus műsorban a dalok az R'n'B, a pop, a blues, és természetesen a jazz stílusjegyeit is hordozzák. A sokszínű énekesnő zenei pályája során számos hazai formációval dolgozott együtt, tagja volt az Emil.RuleZ! zenekarnak, a Gringo Szárnak, valamint a Modern Art Orchestra, a Transform Quintet, a Random Trip, és a Nagy János Trioban is közreműködött. Mindezek mellett kirándulásokat tett a mozifilmek világába is. A Gereben Zita zenekar a hazai zenei élet elismert és tehetséges muzsikusaiból áll. A rendkívül összeszokott csapat bátran nyúl a legkülönfélébb zenei stílusokhoz, egyedi hangzást adva, játékukban az improvizáció és a zenei szabadság egyaránt megjelenik. Az énekesnő koncertjein egy olyan utazásra invitálja közönségét, melyet zenekarával együtt elsöprő lendülettel varázsolnak egy nagyszerűen szórakoztató közös élménnyé.

    A zenekar tagjai:
    Gereben Zita - ének; Horváth "Tojás" Gábor - zongora; Bécsy Bence - gitár
    Bartók Vince - basszusgitár; Gálfi Attila - dob

    Előzenekar:
    Fazekas Tamás Trió

    A zenekar 2019 nyarán alakult meg. Legfőképpen instrumentális fusion jazzt játszik,
    valamint jazz standardeket kicsit groove-os felfogásban.

    Dimák Patrik - gitár; Vörös Zsolt - basszusgitár; Fazekas Tamás - dob

    Ajánlatunk


    zenés party két részben

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

    Ajánló


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016