• Program


    Nemzeti Lovas Színház: A FEKETE ÁLARCOS LOVAS

    Nemzeti Lovas Színház: A FEKETE ÁLARCOS LOVAS

    A sümegi nyári programkavalkád egyik kiemelt programja, a Nemzeti Lovas Színház: A FEKETE ÁLARCOS LOVAS című előadása lesz 2022. július 17-én!
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. július 17. vasárnap, 19:30

    A Nemzeti Lovas Színház akciófilmeket meghazudtoló látványvilággal, a legmenőbb cirkuszok ámulatba ejtő mutatványait megidézve és sokáig dúdolható dallamokkal kényezteti el a nézőket.

    Aki elvesz a zsarnokoktól és ad a szegényeknek, akitől minden nő elalél. A Nemzeti Lovas Színház mindenki által ismert slágerek segítségével kelti életre a feketébe öltözött, fekete lovon vágtató hőst, hogy mindenkit elvarázsoljon, és az egész családnak kellemes és izgalmas kikapcsolódást nyújtson.

    Fontos infok:

    Az előadás szabadtéren, a Lovagi Arénában kerül megtartásra. Az esti kezdés miatt javasoljuk, hogy hozzon magával hosszú ruhát és a tökéletes kényelem érdekében ülőpárnát, esetleg plédet!

    A korábbi évek tapasztalatai alapján a helyek hamar elfogynak, így javasoljuk, hogy jegyét elővételben vásárolja meg, hogy biztosan részt vehessen majd az előadáson!

     

    Ajánlatunk


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    keserves bohózat két részben

    Zenés Kalandtúra – musical két részben-

    Ajánló


    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016