• Program


    Nemzetközi Balettgála

    Nemzetközi Balettgála

    Balett gálaest Európa jelentős balettegyütteseinek jelenlegi sztárjainak és a jövőbeli reménységeinek előadásában. Látványos részletek a modern tánc világirodalmából, valamint ismert virtuóz szólók, kettősök a világhírű, klasszikus balett repertoárból.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 16. hétfő, 19:00

    Az esten fellép a Szlovák Nemzeti Balett principal szólista párja, a Lengyel Nemzeti Balett principal szólista párja, az lsrael Ballet principal szólista párja, a Holland Nemzeti Balett táncművésze, a Román Nemzeti Operaház principal szólista párja, a Grazi Opera szólistái, a Magyar Nemzeti Balett szólistái, a Pécsi Balett szólistái, valamint a Győri Balett szólistái.

    Az est produkciós menedzsere az Art Management Agency.

    A XIII. Pécsi Nemzetközi Tánctalálkozó a Pécsi Balett és a Pécsi Nemzeti Színház együttműködésében, a Nemzeti Kulturális Alap és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.

    Ajánlatunk


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    Ajánló


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016