• Program


    Népek dalai

    Népek dalai

    Műsor:
    Balogh M.: Folk Songs 1913 (ősbemutató)
    L. Berio: Folk Songs

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. május 22. vasárnap, 16:00

    Népek dalai

    Közreműködnek:  Harcsa Veronika és a Győri Filharmonikus Zenekar művészei
    Vezényel: Rajna Martin               

    A 20. század zenéjének egyik markáns stílusirányzata, a folklorizmus képviselői mindenekelőtt a népzenék tiszta forrásából merítettek inspirációt életművük megalkotásához. Az iskola két legfontosabb mestere egyben a magyar zene történetének két klasszikusa: Bartók Béla és Kodály Zoltán. A Flesch Károly Hangversenybérlet záró estjén az ő nyomukba lép a markáns tehetségű Balogh Máté, Nyolc népdal című ciklusának ősbemutatójával. A program második részében a klasszikus zenei tradíció egyik legelmélyültebb kutatója, egyben újraértelmezője, Luciano Berio 1964-ben komponált Folk Songs című sorozata hangzik el. A hangverseny vendégművésze a kortárs magyar előadóművészet egyik legizgalmasabb és legsokoldalúbb énekesnője, Harcsa Veronika lesz, közreműködnek a Győri Filharmonikus Zenekar művészei.

    Ajánlatunk


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    zenés játék két részben

    Ajánló


    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016