• Program


    Nesama - Dart Társulat

    Nesama - Dart Társulat

    „A nézők a bőrükön fogják érezni a táncosok lelkét.” (Varga Kinga)
    English-friendly performance
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. október 19. péntek, 19:00

    A Nesama az emberi életerőnk, vágyaink, ösztönös igényeink körüli utazásunk. Ezek a szükségletek minden élő szervezet születésétől kezdve teljesülésre várnak. Csillapíthatatlan életvágyunk, hajtóerőnk, vagy pusztán hedonista vágyaink ezek…? Mi történik, amikor ezek a vágyak kitörnek uralkodóképessünk alól, kielégülnek, vagy nem teljesülnek…?

    „A nézők a bőrükön fogják érezni a táncosok lelkét. Elemi mozgás, merész interakciók és a legvagányabb táncművészek fogják garantálni az est felejthetetlen élményét.” (Varga Kinga)

    Előadók: Feicht Zoltán, Kiss Tamás, Hortobágyi Brigitta, Hannah Eden
    Jelmez: Napsugár von Bittera
    Konzulens: Verő Tamás
    Producer: Krajcsik Zsolt
    Zene: Rona Geffen (IL), montázs
    Operatőr: Gábor András
    Rendezőasszisztens: Winter Hanna (London)
    Koreográfus: Varga Kinga

    Az előadás időtartama 50 perc.
    14 éven felülieknek ajánljuk.

    Támogatók: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Heti Tv

    A DART Társulat  – korábbi nevén DanceArt – egy folyamatosan alkotó kortárs táncegyüttes, amit 2013-ban Varga Kinga hívott életre. Tagjainak célja, hogy szerteágazó hazai és nemzetközi alkotókkal fenntartott jó szakmai kapcsolataik segítségével, olyan új formátumú produkciókat hozzanak létre, melyek a magyar és külföldi táncélet alkotói és nézői számára is egyaránt szórakoztatóak, aktuálisak és figyelemfelkeltőek. A társulat az elmúlt időben nagy figyelmet kapott, hiszen rettentő gyorsan nőtte ki magát, belföldön és külföldön egyaránt. Nemzetközi összetétele, és az innovatív technológiák melletti elköteleződése teszi egyedülállóvá a társulatot.

    Ajánlatunk


    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

    Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

    Ajánló


    Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016