• Program


    "Nicsak, ki lakik itt"

    "Nicsak, ki lakik itt"

    A bohózat főhőse Eric, aki egy házban lakik feleségével, Lindával és albérlőjükkel, Normannal. Eric már két éve van állás nélkül, de ezt nem merte otthon bevallani, inkább társadalombiztosítási csalásokból tartja el magát.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. március 9. szombat, 19:00

    Bohózat két felvonásban a Bánfalvy Stúdió előadásában

    A bohózat főhőse Eric, aki egy házban lakik feleségével, Lindával és albérlőjükkel, Normannal. Eric már két éve van állás nélkül, de ezt nem merte otthon bevallani, inkább társadalombiztosítási csalásokból tartja el magát. Egyre újabb és újabb – nem létező – bérlőket jelent be, akik valamennyien halmozottan hátrányos helyzetűek, így számtalan jogcímen érkezik kisebb-nagyobb összegű támogatás a férfi bankszámlájára. Ez remekül megy mindaddig, amíg megérkezik a házba egy társadalombiztosítási ellenőr, és innentől kezdve elindul a hazugságok végeláthatatlan sorozata.

    Szereplők:
    Eric Swan: Beleznay Endre
    Linda Swan: Kiss Ramóna/Vanya Tímea/Mezei Réka Léda
    Norman Bassett: Gesztesi Károly
    Mr. Jenkins: Harmath Imre
    George bácsi: Pálfai Péter
    Sally Chessington: Bugár Anna
    Chapman doktor: Száraz Dénes/Straub Péter
    Mr. Forbright: Imre István
    Miss Cowper: Bánfalvy Ágnes
    Brenda Dixon: Mezei Réka Léda/Gere Orsolya

    Fordító: Benedek Albert
    Producer: HCS és Oliver W. Horvath
    Koreográfus: Horváth Gyula Antal

    Ajánlatunk


    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

    Ajánló


    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016