• Program


    Night Drive

    Night Drive

    ÚJ programelem a Debrecen Drive előestéjére.
    Legyetek részesei az adrenalinnak, a gumikoptatásnak és a lélegzetelállító mutatványoknak egy különleges effektekkel megspékelt esti show-n!
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. május 27. péntek, 20:30

    Európa szerte egyedülálló / exklúzív élmény / autós-motoros éjszakai show / különleges fény, füst, láng, szikra és fénytechnika / drift, kaszkadőr és motor-jump show/ élő rockzenei kíséret.

    Műsorvezetők: Winkler Róbert és Tom Tailor / Special guest: Szujó Zoltán

    Időpont: 2022. május 27., 20:30
    Kapunyitás: 19:00

    Ajánlatunk


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

    A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

    Ajánló


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    A vadászat című, mára már ikonikus album 1984-ben jelent meg, idén ünnepli 40. évfordulóját. Hobo és nagyszerű zenekara a rangos…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016