• Program


    Nils Frahm

    Nils Frahm

    A német zongorista, zeneszerző és producer Nils Frahm a modern kortárs könnyűzene egyik legnépszerűbb alakja, filmzenék szerzője és a Piano Day nemzetközi zongoraünnep megálmodója. Ezúttal szólóprodukcióval, 2018-as All Melody című albuma turnéjának keretében lép fel a Müpában.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. február 5. kedd, 20:00

    Az 1982-ben, Hamburgban született Frahm kisgyerekként kezdett klasszikus zongorát tanulni, de a nyolcvanas évek végére már a magnetofonnal való hangmanipulációk és a keverők világa is rabul ejtette. Két hasonló érdeklődésű gyerekkori barátjával időről időre azóta is együtt zenél, és 2016-ban is velük, a Nonkeen nevű experimentalista ambient trióprojekttel adta legutóbbi budapesti koncertjét. (Korábban többször is járt nálunk, szólóban, illetve kedvenc partnerével, az izlandi multiinstrumentalista-producer Ólafur Arnaldsszal együtt is.)

    Nils Frahm intim és személyes, ám nagy érzelmi erejű kompozíciói filmzenének is ideálisak. Az általa kitalált Piano Day nemzetközi zongoraünnep indulásának évében, 2015-ben két mozifilm, a Victoria és a Manifesztum mellett az Ellis című poétikus rövidfilm aláfestő zenéjét is ő jegyezte. Az elmúlt két év során Berlinben megépítette saját stúdióját, és 2018-ban a már ott készült, All Melody című albumának anyagával kezdett újra turnézni.

    Ajánlatunk


    Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    Ajánló


    Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016