• Program


    Nimfománia
    10

    Nimfománia

    az Anyaszínház előadása

    18 év alatt és első randira nem ajánljuk!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. február 22. szombat, 19:30

    Ütni vagy futni, ha nagy a feszültség, erre vagyunk kódolva – de mi van, ha egy nő ráun a kocogásra? Ha az árnyéka mindig megelőzi? Ha már akkorára nőtt a fájdalom, hogy mások ellen fordul? Elindulunk egy nővel, aki valamit nagyon akar, és nem, és nem, és nem kapja meg. Élvezzük a humort, a lírát, az abszurdot, a szuggesztív helyzeteket. Aztán már csak reménykedünk, hogy fikciót nézünk, nem a valóságot. Pedig megtörtént, valahol a közeli Távol-Keleten – de hát miért is ne történt volna meg? Habkönnyű thriller, road movie a tudatalatti országútján. Őrület, de van benne rendszer. És milyen ismerős az a rendszer…

    Az előadás hossza: 150 perc, egy szünettel,
    csak 18 éven felülieknek!

    Szereplők: Kovács Olga, Rusznák Adrienn, Timkó János, Dióssi Gábor, Maday Gábor, Menszátor Héresz Attila

    Író: Cziglényi Boglárka, Menszátor Héresz Attila
    Mozgás: Kántor Kata
    Graffiti: Telek Noémi
    Videók: Réz Ági
    Rendezőasszisztens: Záhonyi Enikő, Szládek Kata
    Rendező: Menszátor Héresz Attila

    Ajánlatunk


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

    Ajánló


    Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

    Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016