• Program


    NoGravity: Aria / BTF 2020

    NoGravity: Aria / BTF 2020

    A reneszánsz és a barokk színház ámulatot kiváltó csodás elemei, speciális színpadi gépezetei által inspirált társulatot Emiliano Pellisari alapította, részben azzal a szándékkal, hogy a különböző előadó-művészeti formákból, mint amilyen az ének, az akrobatika vagy a színjáték, egységes színházi nyelvet hozzon létre.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. április 16. csütörtök, 19:00

    NoGravity: Aria / BTF 2020

    Közreműködik: a NoGravity zenészei és táncosai
    Zene: Monteverdi, Vivaldi, Marcello, Pergolesi, Sances, Giacomelli, Hasse, Tartini, Kircher, Broschi művei
    Jelmez: Daniela Piazza
    Művészeti koncepció: Bujdosó Nóra
    Társkoreográfus, első táncos: Mariana Porceddu
    Koreográfus, dramaturg, látvány, fény: Emiliano Pellisari

    A reneszánsz és a barokk színház ámulatot kiváltó csodás elemei, speciális színpadi gépezetei által inspirált társulatot Emiliano Pellisari alapította, részben azzal a szándékkal, hogy a különböző előadó-művészeti formákból, mint amilyen az ének, az akrobatika vagy a színjáték, egységes színházi nyelvet hozzon létre. A látvány, a varázslat, a színpadi spektákulum, az illúzió és az álomszerű víziók a NoGravity Ensemble előadásait színtiszta költészettel itatják át.
    A különböző témák köré felépített látványos produkciók Oroszországtól Dél-Amerikáig, Svájctól Lengyelországig, Spanyolországtól Németországig a világ legkülönbözőbb szegleteiben varázsolták már el a közönséget.
    Az Aria című előadásban a barokk korszak zenéiből válogattak, a táncosok, az akrobaták, a zenészek és az énekesek egyként kiveszik részüket a szédületes látványból. Szinte felfoghatatlan, hogy a gravitáció tényleg legyőzhető.

    Az előadás a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében a Nemzeti Táncszínházzal közös programként, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ szervezésében valósul meg.

    Ajánlatunk


    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    zenés party két részben

    Ajánló


    Liliom, a „szerethető csirkefogó”. Liliom, a „külvárosi hintáslegény”. Liliom, a „kallódó életművész”. A „proletár”. Az „áldozat”. Az „asszonyverő”... Molnár Ferenc…

    Tasnádi IstvánA fajok eredete Nézőművészeti Kft. A színészek improvizációinak felhasználásával írta: Tasnádi István

    Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016