• Program


    NOM(Rus)/Tudósok/BlueTips

    NOM(Rus)/Tudósok/BlueTips

    N.O.M. (RUS), TUDÓSOK, BLUE TIPS KONCERT
    A Barlang és a Szentendrei Tavaszi Fesztivál bemutatja:
    Egy szédületes, súlyos és kacagtató este az orosz és magyar underground kiválóságaival.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. március 16. szombat, 20:00

    A N.O.M Szentpétervár legrégibb és legnevesebb underground kultuszzenekara. A Nemhivatalos Ifjúsági Szervezet (Nyeformalnaja Organizacja Malagyózsi) néven 1987-ben alakult együttes és művészcsoport iróniával, humorral, vulgaritással és összművészettel figuráz ki mindent, aminek köze van az elnyomáshoz, a fogyasztáshoz, a giccshez és a középszerhez. Ettől a világtól nem tudnak és nem is akarnak szabadulni, ebből építik fel abszolutizmus-, kommersz-, fogyasztó-,rock-, pop- és szentimentalizmusellenes programjukat. Gúnyt űznek a taroló középszerű közízlésből, méghozzá úgy, hogy senkit sem sértve bírják röhögésre a beavatatlant is. A N.O.M. zenéjében, filmjeiben és színházi produkcióiban orosz tradicionális dallamok ötvöződnek a rock, a progresszív zene és az opera elemeivel, vásári komédiákkal, Brechttel.

    A kortárs orosz zenész-művészcsoport honi megfelelője a Tudósok, akik számos alkalommal léptek fel orosz barátaikkal európai fesztiválokon, szlovéniai és osztrák klubokban, valamint legutóbb drMáriás szentpétervári kiállításának megnyitóján. A Tudósok, mint Szentendréhez több, mint három évtizede zenei, képzőművészeti, baráti és más szálakkal kötődő együttes ezen az estén új lemezét mutatja be. A friss és frappáns számok ezúttal is görbe tükröt tartva elénk mutatják be világunkat, ezúttal mint az Egoisták Világtalálkozóját.

    Az estét a szentendrei kötődésű Blue Tips zenekar koncertje nyitja meg. A két éves zenekar 2019 elején adta ki az Az In Line címet viselő korongot, amely annyira szuggesztív, hogy képtelen leszel lerakni. Szinte minden dal egy önálló hangulat, saját karakterrel, mint valami időutazás, az ’50-es évek végi rock&roll-tól, az olykor recsitáló blueson át, a grunge és a shoe gaze világáig. A lemez kb. összefoglalja az elmúlt hatvan év szinte majd minden árnyalatát.

    A tánc, a megdöbbenés és a kacagás garantált!

    Ajánlatunk


    zenés party két részben

    Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

    Ajánló


    A Szent István Bazilika műemlék Angster-orgonája kizárólag a pénteki esti orgonakoncerteken szólal meg. A változatos program gazdag zenei éléményeket kínál,…

    Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016