• Program


    NT Live - Mark Haddon: A kutya különös esete az éjszakában

    NT Live - Mark Haddon: A kutya különös esete az éjszakában

    NT Live - A kutya különös esete az éjszakában
    The Curious Incident of the Dog in the Night-time
    By Simon Stephens | színházi közvetítés az Uránia mozivásznán, 185 perc, 2018

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. január 19. szombat, 17:00

    Rendező: Marianne Elliot

    A darab nyitójelenetében, hét perccel éjfél után a tizenöt éves, három hónapos és két napos Christophert látjuk tanácstalanul állni a szomszéd Mrs. Shears megölt kutyája mellett. A kutya teteméből egy kerti villa ágaskodik. Christopher (Luke Treadaway) minden tényt feljegyez noteszében a körülményekről, hogy megoldja a kutya gyilkosságának titkát. A fiúnak rendkívüli agya van, kivételesen tehetséges a matematikában, de Asperger-szindrómában szenved, a maga zárt világában él, soha nem járt még egyedül az utcájukon túl. A nyomozói munka azonban - amit az apja tilt - félelmetes utazásra készteti.
    „A kutya különös esete gyönyörű, ékesszóló bemutatója egy élet csodáinak, amely kezdetben reménytelenül kényszeresnek tűnik. És Treadaway szenzációsan jó: nem hiszem, hogy a londoni színpadokon most jobb teljesítményt látnánk” – írta a The Guardien kritikusa. A darab hét Olivier- és öt Tony-díjat kapott 2013-ban, bemutatója évében.
    Rendezője, Marianne Elliot állította színpadra a tavalyi évben a három Tony-díjjal jutalmazott Angyalok Amerikában című kortárs darabot, melyet szintén vetített az Uránia.

    Ajánlatunk


    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

    Ajánló


    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016